27 Ocak 2009 Salı

Ankara'ya da İKEA açılsın artık

Açıkçası düzene ve düzenli insanlara hayran olmakla birlikte çok düzenli biri olduğumu iddia edemem. Kafam gibi çevrem de çabuk dağılır. Niye? Çünkü 10 tane şeyi bir arada düşündüğüm gibi 10 işi bir arada yapmaya çalışırım da ondan.


Ama sanıyorum, çalışan kadının en ciddi sorunlarından biri bu aslında. Yoksa IKEA'nın düzenleme üniteleri birdenbire bu kadar popüler olur ya da dekorasyon dergileri sürekli bundan bahseder miydi? Evler küçük, kalabalık ve en önemlisi "hız" daha doğrusu "zaman" hayatımızdaki en ciddi stres kaynağı. Dolayısıyla saklama/depolama çözümleri, bugün en önemli "ev" konularından biri olmuş durumda. (Bkz. Yukarıda beni kurtaran IKEA ürünlerinden bazıları. Bunları artık İzmir'den veya İstanbuldan taşımak istemiyorum.)

Yazdım da ne olacak? Bursa'dan sonra Eskişehir'e bile açabilirler. Ya da İzmir'e 2. bir tane. Şaşırmam. Tamamen umutsuzum.

5 yorum:

Joujou dedi ki...

Aman da arayüzünü değiştirirmiiiiiş! Güzel, güzel. Değişiklik iyidir. ;)

övünç güven ersoy dedi ki...

kesinlikle katılıorm açılsın artık ikea . bu yüzden sadece izmir deki ikea'dan fırça aldım ankaraya getirdim rezillik bir düşünün :)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba;
bu ikea mucizevi bir yer bence.acayip seviyorum ben.Ankaradayken hep burada da olsa keşke der dururdum.olsaydı talan etmiştim o zamanlar herhalde.Bence olmaması büyük bir eksik ankarada.Hemen açsalar keşkee.Geldiğimde oraya da gitmek pek güzel olur.Ankarayı bir nedenden daha sevmiş olurum:):)

pinomino dedi ki...

ama ben iflas ederim ankara da ikea açılırsa:D

Kırmızı Şapka dedi ki...

Yaa jou jou sorma hazır template işini kıvıramadım da ondan böyle oldu. :P

Owger, Tuğba ve Pino, anladınız siz beni :))