15 Mart 2014 Cumartesi

İlk Kişisel Sergim Açıldı


"Çok Kişisel" başlıklı ilk kişisel sergim13 Mart 2015'de Çanakkale'de açıldı. Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi sergime ev sahipliği yaptı. GSF Grafik Bölümü etkinliği olarak karakter tasarımı ve dijital illüstrasyon üzerine bir de  workshop gerçekleştirdim.

Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd.Doç. Didem Çatal'ın davetlisi olarak katıldığım bu etkinlikte, Grafik Tasarım Dergisi de yol arkadaşım oldu. Hayır yalnızca manevi olarak değil, gerçekten de bir minibüs insan birlikte gittik Çanakkale'ye. Hep derim ya, yalnız gidilen yer değil, yol da önemlidir diye... Öyle güzel bir yolculuk oldu. Derginin Genel Yayın Yönetmeni Bülent Fidan ve Editörü Hakan Dağ da öğrencilerle birer söyleşi yaptılar.



Üniversitede açılan bir sergi olduğundan, en çok öğrencilerin ilgisi yoğundu. Teknik ya da kavramsal yaklaşımımla ilgili çok soru sordular, elimden geldiğince yanıtlamaya çalıştım. Her zaman şuna inanırım, bu tür bir etkinlik bir tek kişinin bile heveslenmesine, yaratıcılığına veya üretkenliğine küçücük bir kıvılcım çaktırsa yeter...  

Hiç yorum yok: