3 Ekim 2008 Cuma

Audrey Kawasaki


Audrey Kawasaki, Brooklyn'deki Pratt Enstitisünde 2 yıl eğitim almış. Uzakdoğulu damarını kaybetmeden, batılı bir disiplinle yoğrulmuş. Şu linkten web sitesine bakmanızı öneriyorum. Çalışmaları hem erotik hem de masum olarak nitelendiriliyor. Siteyi incelerken çalışmalarını geleneksel yöntemlerle yaptığını öğrendim.

İllüstrasyonları benim çok hoşuma gitti doğrusu. Sitede, oldukça üretken bir sanatçı olduğunu da görebiliyoruz. Tonlarca sergi açmış. Alttaki resim çalışma alanını gösteriyor. Çalışmayı özendiren bir yanı da var. Motive edici.

Bütün görseller http://www.audrey-kawasaki.com/index.php sitesinden alınmıştır.

5 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

Ne hoş çizimler, benim gibi bu işten teknik olarak hiçbir şey anlamayanlar için bile...gözler ve dudaklar çok hüzünlü, hep hüzünlü sanki...

pinomino dedi ki...

sen bu resimleri koydun ya buraya Bengi ile beni kalbimizden vurdun:)) Onunla arada aklımıza gelir özellikle ahşap üzerine boyadığı bu desenler.. pek severiz kendisini..(ben kendi adıma azıcık da kıskanırım hani :P)

Kırmızı Şapka dedi ki...

Elifcim evet di mi sanki hep böyle uzaklara dalıyorlar... Çok melankolik hakikaten.

Pinooo, ben de bayıldım. Daha önce nasıl keşfetmemişim bu çizeri dedim hatta. Ya Bengi de gelsin cuma günü alman kültüre. Hepimiz için görülesi bi sergi sakın kaçırmayın.

pinomino dedi ki...

tabi tabi geliyo, zaten bize o yollamıştı mail olarak, hepimiz geliyoruz bir terslik olmazsa:D

Kırmızı Şapka dedi ki...

Süpper :)