4 Temmuz 2008 Cuma

sessizlik...

Akşam erken(11) yattığım halde sabah uyanmakta çok zorlandım. Bugün okulda iki tane toplantı olmasa mız mız yapıp kaytarabilirdim belki ama sürüklenerek de olsa yataktan çıktım. Birden rahatlayan mekanizma, günlerin uykusuzluğunu bir gecede çıkartmak istedi herhalde. Açık penceremden cinsini bilmediğim bazı kuşların cıkırtıları içeriye dolarken, geçici bir boşluk yaşayan ben ne yapacağını bilemez haldeyim. Eee evet sınavı geçtim. Şimdi? Aldığım verilere göre hemen tez önerisine geçmeliymişim. 3 adet öneri. Yani bir dolu kaynak tarama. Zevkli iş. Bu oyundaki ilk seviyeden level up oldum, önümüzdeki level'a bakıciiz :)

Yazın sakinliğinde bazı planlarım var elbet; bir adet 6 ay önce yazılmış makale düzenlenecek, son nokta konacak; Belçika'da kurguladığım bir adet yazı var o bitirilecek, bir adet kitap resimleme var o bitecek, bir adet de kongre için bildiri yazılacak ve dahi kaynak taramaları. Ben bunları yavaş yavaş yaparım. Zira ders döneminde hiç bir şey yazılmıyor. Yazacaklarım hepsi zaten yazdığım taslakların üzerinde koşturup öldürücü vuruşu yapmaktan ibaret. Yine de yazdım ki buraya, bana bunları hatırlatacak birşey olsun.

Şu kuşların ötmesi bitmeden gidip bir kahve koyayım kendime. Yeni binamızda kuş muş olmayacak tahminim. En üst kattayız ve pek öyle ağaçlar da gökyüzüne filan uzanmıyor. Bu sabah serinliğinin de olacağını sanmıyorum, en üst katta. Yine de yeni bina güzel, yeni bina temiz.
Bakalım sahiden taşınabilecek miyiz?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hiç blog takip etme alışkanlığım yoktur ama 2 aydır sık sık bakıyorum pek ilginç geliyor bura :) özendim hocam. Son iki cümleniz kafiyeli olmuş okuması pek keyifli oldu ^^

Kırmızı Şapka dedi ki...

kafiye, olur öyle arada :)